Verkoop en/of installatie van zonnepanelen

U kunt bij Wélektro ook terecht voor de aanschaf en/of installatie van uw zonnepanelen.

Wij zijn merkonafhankelijk, maar we hebben uiteraard wel onze voorkeuren. Wij leveren verschillende merken panelen zoals:

  • DMEGC
  • TSMC
  • Panasonic
  • LG Electronics
  • etc.

Voor de omvormers voeren wij alle standaard merken string omvormers, afhankelijk van de keuze van klant, maar als het gaat om micro omvormers, dan kiezen wij bewust voor Enphase. Ook zijn wij zeer bewust in de keuze voor het zonnepaneel in combinatie met de Enphase micro omvormer: Het liefst combineren wij deze met de panelen van GH Solar of Solarworld. Met deze combinaties bent u verzekerd van de beste opbrengsten en hoogste kwaliteit!

Uiteraard verliezen we uw wensen niet uit het oog, en kunnen wij ten alle tijden alternatieven aanbieden welke beter passen bij uw budget en persoonlijke wensen. Zoals eerder vermeld, we zijn merkonafhankelijk!

Indien u uw panelen ergens anders heeft aangeschaft, en u zoekt alleen een erkend installateur die uw panelen vakkundig en veilig installeert, dan bent u bij Wélektro ook op het goede adres!

Wélektro beschikt over alle benodigde materialen en materieel voor een goede installatie van uw zonnepanelen. Onze combinatie van bus en aanhanger zorgen ervoor dat we alles bij ons hebben wat er nodig is om de installatie vakkundig en veilig uit te kunnen voeren.

Watdoenwijwelektro

welektrovoordelenpanelen

 

welektrovoordelen microomvormer