Over Wélektro

Wélektro is een innovatief elektrotechnisch installatiebedrijf met een uitgebreide en langdurige ervaring in elektrotechniek, zonne-energie (panelen) data- en telecom netwerken, maar ook brandmeldinstallaties en toebehoren, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en gebouwbeheerssystemen.

Op dit moment specialiseren wij ons in energiebesparende maatregelen en duurzame energieopwekking,

Hieronder verstaan wij onder andere : windenergie, zonne energie, en LED verlichting.

Op deze site vind u alles overzichtelijk terug en kunt u rustig lezen wat er verkrijgbaar is en hoe wij hier tegen aan kijken.

Als u vragen heeft, vult u deze dan gerust in op het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Branche organisaties,  Opleidingen en Certificeringen

Wélektro is per 1 januari 2015 officieel KvINL erkend en beschikt tevens over zegelrecht

De inschrijving bij KvINL vinden ik belangrijk vanwege het feit dat je hiermee het zegelrecht van de netbeheerder kunt verkrijgen en omdat de erkenning iets zegt over het vakmanschap.

 

Per 16 december 2015 is Welektro Erkend Leerbedrijf !

 

Daarnaast staan er voor dit jaar nog een aantal opleidingen in de agenda, te weten:

3. Erkend installateur Zonne energie

Bij deze opleiding behaal je het certificaat Installateur Zonne Energie. Wélektro opereert al dagelijks als ervaren installateur van zonne energie installaties. Toch willen wij ons onderscheiden en dit certificaat behalen.

In de tussentijd geld dat Wélektro zich confirmeert aan alle wet- en regelgeving die het vak met zich meebrengt en dat de algemene voorwaarden van Wélektro vergelijkbaar zijn met de voorwaarden (ALIB) van Uneto-VNI.